
Ingredientai:
4 vnt. | Svogūnai |
4 vnt. | Burokėliai |
2 šaukštas | Sviestas |
340 g | Čederio sūris |
125 ml | Jogurtas (natūralus) |
sauja | Malti džiūvėsėliai |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
Gaminimas:
Svogūnus nulupkite, o jų vidų išskobkite (krašteliai neturi likti labai ploni). Tą patį padarykite su burokėliais (pasirinkite panašaus dydžio svogūnus ir burokus).
Išskobtą svogūnų ir burokėlių masę susmulkinkite ir apkepkite svieste. Sudėkite į dubenį. Sumaišykite su sūriu ir jogurtu, pagardinkite druska bei pipirais.
Berkite džiūvėsėlius, kol gausite tirštą, tvirtą įdarą. Jį sudėkite į išskobtus svogūnus ir burokėlius. Kepimo indą patepkite sviestu, išdėliokite įdarytas daržoves ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 25 min.
Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.