
Ingredientai:
150 g | Ryžiai (apvalūs) |
100 g | Virta krabų mėsa |
100 g | Virtos krevetės |
1 vnt. | Avokadai |
1 vnt. | Saldžiosios raudonosios paprikos |
2 šaukštas | Majonezas |
2 šaukštas | Ryžių actas |
4 vnt. | Džiovintų jūros dumblių lapai |
1 šaukštelis | Sezamo sėklos |
50 ml | Sojos padažas |
20 g | Japoniški krienai „Wasabi“ |
50 g | Marinuoti imbierai |
Gaminimas:
Ryžių neperplaukite, sudėkite į puodą, užpilkite šaltu vandeniu (santykiu 1 : 2), tegu užverda. Sumažinkite ugnį ir virkite, kol išgaruos visas vanduo. Sudėkite ryžius į dubenį, įpilkite acto, išmaišykite ir palikite atvėsti.
Avokadą nulupkite, supjaustykite kubeliais, sudėkite į atvėsusius ryžius, taip pat įdėkite krevetes, krabo mėsą, saldžiąsias paprikas, įdėkite majonezo, įberkite sezamo sėklų, gerai išmaišykite.
Ant kiekvieno dumblių lapo uždėkite po ketvirtadalį įdaro, paskirstykite po visą paviršių ir susukite į suktinukus.
Suvyniokite suktinukus į foliją ir 15 minučių įdėkite į šaldytuvą. Paskui supjaustykite įstrižai ir patiekite su sojos padažu, su krienais ir marinuotu imbieru.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.