Obuolių keksiukai

Ingredientai:

140 g Obuoliai
200 g Javainiai
160 g Miltai
250 ml Pienas
100 g Razinos
80 ml Aliejus
1 vnt. Kiaušiniai
1 šaukštelis Kepimo milteliai

Gaminimas:

Obuolius nulupkite ir stambiai sutarkuokite.

Miltus su kepimo milteliais nusijokite į didelį dubenį. Suberkite javainius, cukrų, dėkite obuolius ir razinas.

Kitame dubenyje kiaušinį išplakite su pienu ir aliejumi. Plakinį atsargiai supilkite į miltų bei obuolių mišinį, kruopščiai sumaišykite.

Paruoštą tešlą sukrėskite į keksų formeles ir apie 40 minučių kepkite iki 160C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.

Porcijos: 6
Pagaminamas per: 60min.

Parašykite komentarą