Pomidorai, įdaryti varške, lašiša ir špinatais

Ingredientai:

6 vnt. Pomidorai
200 g Varškė
200 g Lašiša (rūkyta arba sūdyta)
50 g Špinatai
žiupsnelis Druska
50 g Batonas

Gaminimas:

Nuplaukite pomidorus, nupjaukite viršūnėles ir išskobkite vidų.

Supjaustykite mažais mažais gabalėliais lašišą, susmulkinkite nuplautus ir nusausintus špinatus, įberkite žiupsnelį druskos ir viską išmaišykite su varške. Prikimškite pomidorus ir palikite 10-15 min.

Batoną supjaustykite riekelėmis ir apkepinkite aliejuje.

Sudėkite prikimštus pomidorus į didelę lėkštę per vidurį, aplinkui – kepintą batoną.

Porcijos: 6
Pagaminamas per: 20min.

***

Jūsų renginiui

Parašykite komentarą