Ingredientai:
10 vnt. | Pomidorai |
300 g | Varškė |
4 skiltelė | česnakai |
0,5 vnt. | Čili pipirai |
3 šaukštas | Alyvuogių aliejus |
žiupsnelis | Krapai |
žiupsnelis | Kalendros (šviežios) |
žiupsnelis | Kmynai |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
žiupsnelis | Kalendros grūdeliai |
Gaminimas:
Česnaką nuvalykite ir išspauskite.
Aštriąją papriką išvalykite ir supjaustykite labai smulkiais kubeliais.
Varškę pertrinkite per sietelį, sumaišykite su aliejumi, česnaku, puse kalendros sėklų ir kmynų, druska ir maltais juodaisiais pipirais. Sudėkite susmulkintą papriką ir žalumynus, viską dar kartą gerai permaišykite.
Pomidorus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite griežinėliais.
Ant kiekvienos pomidoro skiltelės dėkite po valgomąjį šaukštą varškės masės. Apibarstykite likusiais prieskoniais.
Galima patiekti ant skrudintos duonos riekelių.
Porcijos: 10
Pagaminamas per: 10min.