Ingredientai:
1 pakelis | Šaldyta sluoksniuota bemielė tešla |
300 g | Špinatai |
200 g | Fetos sūris |
žiupsnelis | Muskato riešutas |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
1 šaukštas | Miltai |
Gaminimas:
Tešlą atšildom. Špinatus susmulkinam ir sumetam pusei minutės į verdantį vandenį, išgriebiam ir paliekam ataušt.
Įkaitinam orkaitę iki 170 laipsnių. Fetą sutrupinam, sumaišom su špinatais, pagardinam pipirais bei muskatu.
Stalą pabarstom miltais, dedam tešlos lapelį ir kočiojam jį į ilgį tiek, kad galėtumėm padalinti į tris kvadratėlius.
Į kiekvieno kvadratėlio centrą dedam šaukštą įdaro, kraštus vos vos patepam drungnu vandeniu, kad geriau suliptų, ir perlenkiam įstrižai pusiau ir kruopščiai užspaudžiame kraštus.
Dedam į skardą ir kepam 15-20 minučių, kol gražiai apskrunda. Valgom karštus arba šaltus.
Porcijos: 6
Pagaminamas per: 50min.