Ingredientai:
250 g | Silkių filė |
1 vnt. | Avokadai |
1/2 vnt. | Citrinos |
1 vnt. | Gūžinės salotos |
1 vnt. | Čili pipirai |
1 skiltelė | Česnakai |
1 vnt. | Askaloninis česnakas |
2 šaukštas | Alyvuogių aliejus |
žiupsnelis | Bazilikai |
Gaminimas:
Avokadą nulupkite ir sumaigykite šakute. Iškart jį užpilkite citrinų sultimis bei trupučiu aliejaus.
Silkę supjaustykite nedideliais kubeliais. Itin smulkiai supjaustykite čili pipirą, česnaką bei Šaloto svogūną. Salotas geriausia suplėšykite rankomis arba supjaustykite stambesniais gabalais.
Viską sumaišykite – turi gautis tiršta ir lipni masė. Ją sukrėskite į serviravimo formą, šaukštu suspauskite. Tada formą nuimkite ir tartarą papuoškite mėtos ar baziliko lapeliais.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.