Šokoladinis pyragas

Ingredientai:

200 g Juodasis šokoladas
180 g Sviestas
200 g Cukrus
4 vnt. Kiaušiniai
130 g Miltai
30 g Kakava
1 šaukštelis Kepimo milteliai
100 g Riešutų kremas

Gaminimas:

Šokoladą ištirpinkite su sviestu. Įmuškite kiaušinius po vieną, įmaišykite cukrų, miltus, kepimo miltelius ir kakavą. Sukrėskite tešlą į keturkampę kepimo formą (26 x 22 cm), išklotą kepimo popieriumi.

Viršų aptepkite riešutų kremu, šakute nupieškite marmuro raštą. Kepkite pyragą 40 min. 180 laipsnių temperatūroje. Atvėsusį supjaustykite kvadratėliais.

Porcijos: 7
Pagaminamas per: 40min.

Parašykite komentarą