Ingredientai:
80 g | Sūris su mėlynuoju pelėsiu |
10 g | Miltai |
10 g | Krakmolas |
125 g | Grietinė |
50 g | Malti džiūvėsėliai |
1 vnt. | Kiaušiniai |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
1 šaukštas | Svogūnų laiškai |
200 ml | Aliejus kepimui |
Gaminimas:
Visus pateiktus produktus sumaišyti ir sutrinti į vientisą masę, kurią uždengus palaikyti 30 min., kad pabrinktų.
Šaukšteliu imti po nedidelį rutuliuką ir dėti į verdantį aliejų.
Kepti, kol iš visų pusių gražiai parus. Iškepusius rutuliukus dėti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.
Gardu valgyti su šviežių daržovių salotomis.
Porcijos: 2
Pagaminamas per: 20min.