Sūrio rutuliukai

Ingredientai:

80 g Sūris su mėlynuoju pelėsiu
10 g Miltai
10 g Krakmolas
125 g Grietinė
50 g Malti džiūvėsėliai
1 vnt. Kiaušiniai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
1 šaukštas Svogūnų laiškai
200 ml Aliejus kepimui

Gaminimas:

Visus pateiktus produktus sumaišyti ir sutrinti į vientisą masę, kurią uždengus palaikyti 30 min., kad pabrinktų.

Šaukšteliu imti po nedidelį rutuliuką ir dėti į verdantį aliejų.

Kepti, kol iš visų pusių gražiai parus. Iškepusius rutuliukus dėti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.

Gardu valgyti su šviežių daržovių salotomis.

Porcijos: 2
Pagaminamas per: 20min.

Parašykite komentarą