
Ingredientai:
500 ml | Aliejus |
2 vnt. | Svogūnai (raudonieji) |
100 g | Rikotos sūris |
100 g | Miltai |
200 ml | Mineralinis vanduo (gazuotas) |
2 šaukštas | Pomidorų padažas |
1/2 šaukštelis | Tabasko padažas |
1/2 šaukštelis | Vorčesterio padažas |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
Gaminimas:
Įpilkite į keptuvę aliejaus (kad apsemtų apie trečdalį aukščio) ir įkaitinkite iki 190 laipsnių/. Supjaustykite svogūną centimetro storio žiedais. Prasijokite miltus, įpilkite mineralinio vandens ir užmaišykite tešlą. Įberkite druskos, pipirų.
Merkite svogūnus į tešlą ir apkepkite aliejuje, kol susidarys gelsva plutelė (2 – 3 minutes). Lėkštėje sumaišykite rikotos sūrį, pomidorų padažą, svogūnų laiškus, padažus, įberkite druskos, pipirų. Patiekite karštus žiedus su pasigamintu padažu.
Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.