Traškus obuolių ir avižų desertas

Ingredientai:

7 vnt. Obuoliai
4 šaukštelis Citrinų sultys
0,5 šaukštelis Vanilės ekstraktas
1 stiklinė Rudasis cukrus
0,5 šaukštelis Cinamonas
1 stiklinė Avižos
0,5 stiklinė Sviestas

Gaminimas:

Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių. Dubenyje sumaišykite obuolius, citrinos sultis bei vanilę ir sudėkite į kepimo formą.

Sumaišykite rudąjį cukrų, cinamoną ir avižas. Įpjaustykite sviestą. Šiuo mišiniu apibarstykite obuolius ir kepkite orkaitėje 45 min, kol obuoliai suminkštės, o paviršius bus traškus.

Patiekite su ledais arba plakta grietinėle.

Porcijos: 2
Pagaminamas per: 45min.

Parašykite komentarą