Trupininiai pyragėliai su uogomis

Ingredientai:

100 g Miltai
100 g Cukrus
100 g Sviestas
100 g Graikiniai riešutai
3 vnt. Obuoliai
500 g Raudonieji serbentai
1 vnt. Apelsinai
100 g Cukrus

Gaminimas:

Riešutus pamirkykite kelias valandas. Sviestą sukapokite gabalėliais, sumaišykite su miltais ir cukrumi. Suberkite riešutus, gerai išmaišykite.

Obuolius nulupkite, išimkite sėkleles, supjaustykite kubeliais. Serbentus nuskabykite nuo šakelių. Nuo apelsino nutarkuokite žievelę, iš minkštimo išspauskite sultis. Visus komponentus sumaišykite, įberkite cukraus, išmaišykite.

Kepimo formeles patepkite sviestu, įdėkite uogų ir obuolių masės, ant viršaus užberkite miltų masės trupinių. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 25 min.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 25min.

Parašykite komentarą