Varškės pudingas su obuoliais

Ingredientai:

200 g Varškė
100 g Obuoliai
30 g Malti džiūvėsėliai
1 vnt. Kiaušiniai
4 šaukštas Cukrus
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
žiupsnelis Druska
2 šaukštas Sviestas

Gaminimas:

Varškę sumaišykite su džiūvėsėliais, kiaušinio tryniu, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir sutarkuotais obuoliais. Įberkite druskos. Baltymą išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į masę.

Viską sukrėskite į sviestu pateptą formą, uždenkite ir gaminkite pudingą puode su verdančiu vandeniu apie 45 min. Paruoštą pudingą užpilkite sirupu arba uogiene.

Porcijos: 2
Pagaminamas per: 45min.

Parašykite komentarą