Ingredientai:
1 vnt. | Žiediniai kopūstai |
200 g | Malti džiūvėsėliai |
žiupsnelis | Petražolės |
1 skiltelė | Česnakai |
50 g | Parmezano sūris |
2 vnt. | Kiaušiniai |
4 šaukštas | Aliejus |
pagal skonį | Druska |
žiupsnelis | Juodieji malti pipirai |
100 g | Grietinė |
Gaminimas:
Žiedinius kopūstus supjaustykite žiedynėliais ir apvirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Gerai nusausinkite.
Virtus žiedynėlius supjaustykite mažais gabalėliais ir sumaišykite su džiūvėsėliais, parmezanu, petražolėmis, česnaku, druska ir pipirais.
Suformuokite plokščius blynelius ir kepkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių. Patiekite su grietine.
Porcijos: 2
Pagaminamas per: 0min.