Žiedinių kopūstų blyneliai

Ingredientai:

1 vnt. Žiediniai kopūstai
200 g Malti džiūvėsėliai
žiupsnelis Petražolės
1 skiltelė Česnakai
50 g Parmezano sūris
2 vnt. Kiaušiniai
4 šaukštas Aliejus
pagal skonį Druska
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
100 g Grietinė

Gaminimas:

Žiedinius kopūstus supjaustykite žiedynėliais ir apvirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Gerai nusausinkite.

Virtus žiedynėlius supjaustykite mažais gabalėliais ir sumaišykite su džiūvėsėliais, parmezanu, petražolėmis, česnaku, druska ir pipirais.

Suformuokite plokščius blynelius ir kepkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių. Patiekite su grietine.

Porcijos: 2
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą