Lavašo vokeliai su jūros gėrybėmis

Ingredientai:

300 g Menkės filė
500 g Krevetės
100 g Grietinė
1/2 vnt. Citrinos
žiupsnelis Mėtos (šviežios)
žiupsnelis Čiobreliai (švieži)
1 šaukštas Garstyčios
4 šaukštas Alyvuogių aliejus
1 pakelis Lavašas

Gaminimas:

Menkės filė supjaustykite šiaudeliais ir kartu su krevetėmis pakepkite 1-ame šaukšte alyvuogių aliejaus 3 min. Sumaišykite su grietine.

Alyvuogių aliejų išplakite su garstyčiomis, smulkintais čiobreliais ir mėtomis. Šia mase ištepkite lavašo lakštus.

Ant kiekvieno lakšto uždėkite žuvies ir krevečių masė bei citrinos griežinėlį. Suriškite lavašo lakštus kaip maišelius ir kepkite 100 karštumo orkaitėje 20 min.

Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą