
Ingredientai:
700 g | Jautiena |
2 vnt. | Svogūnai |
2 vnt. | Bulvės |
2 vnt. | Pomidorai |
50 g | Sviestas |
100 ml | Mėsos sultinys |
1 vnt. | Kriaušės |
2 šaukštas | Razinos |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
Gaminimas:
Keptuvėje įkaitinti sviestą, pakepinti nedideliais gabaliukais supjaustytą mėsą, suberti smulkintus svogūnus ir stambiai supjaustytus nuluptus pomidorus, kepti maišant apie 5 min. Supilti sultinį, pagardinti prieskoniais ir troškinti 1 val.
Tada suberti smulkiais kubeliais supjaustytas bulves, skiltelėmis pjaustytas kriaušes, troškinti 10 min. Pagardinti prieskoniais, suberti razinas ir dar 5 min. patroškinti.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 80min.