
Ingredientai:
250 g | Ėrienos filė |
50 g | Garstyčios |
20 g | Petražolės |
50 g | Pistacijos gliaudytos |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
200 g | Bulvės |
60 g | Alyvuogių aliejus |
60 g | Žirneliai su ankštimis |
50 g | Malti džiūvėsėliai |
20 g | Rozmarinai |
20 g | Sviestas |
Gaminimas:
Ėriuko file ištriname druska ir pipirais. Apkepame keptuvėje.
Petražoles susmulkiname ir sumaišome su garstyčiomis, tepame ant mėsos. Išteptą mėsą voliojame į džiūvesėliuose, sumaišytuose su smulkintomis pistacijomis ir kepame orkaitėje 180 laipsnių apie 15 min.
Bulves išskaptuojame rutuliukais, verdame. Išvirtas bulves apkepame su rozmarinu. Žirnių ankštis apverdame ir pakepame ant sviesto.
Porcijos: 2
Pagaminamas per: 60min.