Aštrios jautienos salotos

Ingredientai:

2 sauja Lapinės salotos
2 vnt. Morkos
1 vnt. Porai
500 g Jautienos išpjova
žiupsnelis Petražolės
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
4 šaukštas Aliejus
2 skiltelė Česnakai
1 vnt. Čili pipirai
2 vnt. Laimo vaisių sultys
1 šaukštas Sojos padažas
2 šaukštas Aliejus
1 šaukštelis Rudasis cukrus
1 šaukštas vanduo

Gaminimas:

Lėkštėse išdėliokite stambiai suplėšytus salotų lapus, suberkite sutarkuotas morkas, susmulkintas petražoles ir supjaustytą porą.

Paruoškite padažą: išspauskite česnakus, suberkite smulkiai sukapotą papriką, supilkite citrinų sultis, sojų padažą, aliejų, vandenį, įberkite cukraus ir gerai išmaišykite.

Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais, pabarstykite druska, pipirais, patepkite aliejumi ir trumpai pakepkite. Karštus jautienos gabalėlius sudėkite ant salotų, užpilkite padažu ir tuoj pat patiekite.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą