Bulviniai blynai su pievagrybiais

Ingredientai:

600 g Bulvės
2 vnt. Svogūnai
2 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštas Miltai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
200 g Grietinė
2 skiltelė Česnakai
1 sauja Žalumynai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Smulkiai supjaustykite svogūnus, pakepinkite, kol taps auksinės spalvos. Smulkiai supjaustykite grybus, apkepinkite neuždengę, kol bus beveik iškepę. Sumaišykite su svogūnais, pasūdykite, pabarstykite pipirais ir viską pakepinkite kartu. Atvėsinkite.

Bulves sutarkuokite burokine trintuve, sumaišykite su svogūnais ir grybais, sudėkite miltus, kiaušinius, druską, pipirus, išmaišykite. Apkepkite blynus iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Padažui sumaišykite grietinę, česnaką, žalumynus, druską, pipirus. Patiekite su padažu.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 50min.

Parašykite komentarą