Citrininis sūrio pyragas

Ingredientai:

60 g Sūrūs trapūs sausainiai
60 g Meduoliai
60 g Sviestas
200 g Varškė (liesa)
250 g Rikotos sūris
150 g Maskarponės sūris
1 vnt. Citrinos
4 vnt. Kiaušiniai
70 g Cukrus
70 g Medus

Gaminimas:

Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių. Sumaišykite sausainių trupinius su sviestu, sudėkite į kepimo formą, išlyginkite, kepkite 10 – 15 minučių.

Varškę pertrinkite per sietelį, sumaišykite su rikota ir maskarpone, įdėkite cukraus ir medaus, maišydami įmuškite po vieną kiaušinį, galiausiai sudėkite citrinos žievelę ir sultis.

Užliekite masę ant pagrindo, pakratykite formą, kad neliktų oro. Kepkite pastatę formą ant indo su vandeniu 60 – 75 minutes 150 – 160 laipsnių temperatūroje.

Porcijos: 8
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą