Ingredientai:
2 vnt. | Porai |
2 vnt. | Raudonieji svogūnai |
1 vnt. | Saldžiosios raudonosios paprikos |
1 vnt. | Morkos |
3 skiltelė | Česnakai |
200 g | Kietasis sūris |
1 šaukštas | Aliejus |
žiupsnelis | Druska |
Gaminimas:
Daržoves kruopščiai nuplauti, nusausinti popierinėmis servetėlėmis. Porus, svogūnus ir morkas supjaustyti gan storais žiedais. Papriką perpjauti per pusę, pašalinti sėklas, stambiai supjaustyti.
Česnakus nuvalyti, susmulkinti. Sūrį sutarkuoti stambia trintuve. Į formą sudėti daržoves, apšlakstyti aliejumi, pabarstyti druska ir sūriu.
Dėti į orkaitę ir kepti 40 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.