Ingredientai:
4 šaukštelis | Žuvies padažas |
1 šaukštelis | Tarkuota žaliosios citrinos žievelė |
2 šaukštas | Žaliosios citrinos sultys |
1 šaukštas | Alyvuogių aliejus |
2 šaukštelis | Rudasis cukrus |
1 šaukštelis | Ryžių actas |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
2 vnt. | Agurkai |
2 vnt. | Avokadai |
2 vnt. | Mangai |
sauja | Kalendros lapeliai |
Gaminimas:
Pirmiausia reikia nuplauti, nulupti ir supjaustyti kubeliais agurkus, avokadus bei mangus. Susmulkinti kalendrą.
Dabar pasigaminkite padažą: sumaišykite žuvies padažą, žaliosios citrinos sultis ir tarkuotą žievelę, rudąjį cukrų, ryžių actą ir pipirus – viską gerai išmaišykite, kol cukrus ištirps.
Sumaišykite smulkintas daržoves ir kalendrą, apšlakstykite padažu.
Porcijos: 2
Pagaminamas per: 0min.