Ingredientai:
Gaminimas:
Upėtakis išskrodžiamas, išimami kauliai, nulupama oda. Pabarstoma druska ir pipirais. Paruošta filė apsukama pjaustytu Parmos kumpiu.
Kepama grilyje apie 7 minutes, kol gražiai apskrus.
Obuoliai perpjaunami pusiau, nusėklinami ir kepami grilyje, kol suminkštėja. Baltas vynas verdamas kol netenka maždaug 70% tūrio. Į nuvirtą vyną dedami obuoliai ir troškinami apie 5 minutes. Sutrinama elektriniu trintuvu ir pertrinama per nedidelį sietelį.
Mėlynąsias bulves subadome mediniu iešmeliu. Į gautas skylutes prikišame šalto rūkymo šoninės, apšlakstome trinto česnako, rozmarino ir druskos mišiniu. Kepame grilyje kol suminkštės ir gražiai apskrus.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 60min.