Grybų užkandėlės

Ingredientai:

70 g Raudonikiai
20 g Šiitake grybai
50 g Voveraitės
50 g Kreivabudės
20 g Svogūnai
10 g Česnakai
20 g Saldžiosios geltonosios paprikos
20 g Saldžiosios raudonosios paprikos
1 šaukštas Aliejus
žiupsnelis Druska
žiupsnelis Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Supjaustykite visus grybus smulkiais kubeliais, o svogūną, paprikas ir česnaką smulkiai sukapokite. Į nedidelę keptuvę supilkite aliejų ir pakepinkite visus produktus, kol jie visiškai iškeps.

Paruoštą mišinį susmulkinkite peiliu ir sukrėskite į japoniškus šaukštus. Papuoškite pjaustytais svogūnų laiškais. Patiekite užkandėlę su bandelėmis iš viso grūdo miltų.

Porcijos: 2
Pagaminamas per: 20min.

Parašykite komentarą