Ingredientai:
70 g | Raudonikiai |
20 g | Šiitake grybai |
50 g | Voveraitės |
50 g | Kreivabudės |
20 g | Svogūnai |
10 g | Česnakai |
20 g | Saldžiosios geltonosios paprikos |
20 g | Saldžiosios raudonosios paprikos |
1 šaukštas | Aliejus |
žiupsnelis | Druska |
žiupsnelis | Juodieji malti pipirai |
Gaminimas:
Supjaustykite visus grybus smulkiais kubeliais, o svogūną, paprikas ir česnaką smulkiai sukapokite. Į nedidelę keptuvę supilkite aliejų ir pakepinkite visus produktus, kol jie visiškai iškeps.
Paruoštą mišinį susmulkinkite peiliu ir sukrėskite į japoniškus šaukštus. Papuoškite pjaustytais svogūnų laiškais. Patiekite užkandėlę su bandelėmis iš viso grūdo miltų.
Porcijos: 2
Pagaminamas per: 20min.