Japoniškas vištienos sparnelių receptas

Ingredientai:

1 kg Vištienos sparneliai
2 vnt. Kiaušiniai
5 šaukštas Miltai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
3 šaukštas Vanduo
3 šaukštas Sojos padažas
100 ml Obuolių actas
100 g Cukrus
2 stiklinė Česnakai
100 ml Aliejus
100 g Sviestas

Gaminimas:

Įtrinkite vištienos sparnelius druska, pipirais, apvoliokite plaktame kiaušinyje, paskui – miltuose. Keptuvėje įkaitinkite sviestą perpus su aliejumi, apkepkite sparnelius, kol susidarys paskrudusi plutelė.

Pasigaminkite padažą iš 3 šaukštų vandens, 3 šaukštų sojos padažo, 1/2 stiklinės obuolių acto, 100 g cukraus ir smulkintos česnako skiltelės.

Padaže apvoliokite sparnelius ir kepkite 220 laipsnių orkaitėje 30 min.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 50min.

Parašykite komentarą