Kalakutienos kotletai su troškintomis morkomis

Ingredientai:

500 g Kalakutienos faršas
1 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštas Majonezas
50 g Batonas
1,5 šaukštas Krakmolas
pagal skonį Prieskoniai paukštienai
6 šaukštas Aliejus
6 vnt. Morkos
200 g Džiovintos slyvos
6 šaukštas Aliejus
40 ml Citrinų sultys
1 šaukštas Cukrus
žiupsnelis Maltas imbieras
pagal skonį Druska
žiupsnelis muskato riešutas

Gaminimas:

Iš kepsneliams skirtų produktų išminkykite faršo masę. Iš jos formuokite kepsnelius ir iškepkite juos aliejuje. Morkas nuskuskite, sutarkuokite ir suberkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi.

Paskaninkite cukrumi, druska, įpilkite 0,5 stiklinės vandens, uždenkite ir patroškinkite. Suberkite slyvas ir supilkite citrinos sultis. Baigiant troškinti paskaninkite prieskoniais.

Kalakutienos kepsnelius patiekite su virtais ryžiais. Papuoškite žaliomis krapų šakelėmis.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą