Kalakutienos pjausnys

Ingredientai:

700 g Kalakutienos krūtinėlės filė
1 vnt. Kiaušiniai
3 šaukštas Miltai
60 g Malti džiūvėsėliai
2 šaukštas Aliejus
1 šaukštas Sviestas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
0,5 vnt. Citrinos
žiupsnelis Petražolės

Gaminimas:

Miltus sumaišykite su druska ir pipirais. Išplakite kiaušinį. Suformuokite ovalios formos kalakutienos kepsnius, pavoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.

Paruoštus kepsnius 30 min. laikykite šaldytuve. Į keptuvę įpilkite aliejaus, įdėkite sviesto, įkaitinkite ir kepkite pjausnį iš abiejų pusių 10 min.

Patiekite su virtais makaronais. Papuoškite citrinos griežinėliais ir kapotomis petražolėmis.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą