
Ingredientai:
700 g | Kalakutienos krūtinėlės filė |
1 vnt. | Kiaušiniai |
3 šaukštas | Miltai |
60 g | Malti džiūvėsėliai |
2 šaukštas | Aliejus |
1 šaukštas | Sviestas |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
0,5 vnt. | Citrinos |
žiupsnelis | Petražolės |
Gaminimas:
Miltus sumaišykite su druska ir pipirais. Išplakite kiaušinį. Suformuokite ovalios formos kalakutienos kepsnius, pavoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.
Paruoštus kepsnius 30 min. laikykite šaldytuve. Į keptuvę įpilkite aliejaus, įdėkite sviesto, įkaitinkite ir kepkite pjausnį iš abiejų pusių 10 min.
Patiekite su virtais makaronais. Papuoškite citrinos griežinėliais ir kapotomis petražolėmis.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.