Ingredientai:
2 vnt. | Kaliaropės |
2 vnt. | Kaliaropės |
2 vnt. | Obuoliai |
1 vnt. | Morkos |
žiupsnelis | Mėtos |
2 šaukštas | Moliūgų sėklos |
2 šaukštas | Alyvuogių aliejus |
žiupsnelis | Rudasis cukrus |
1 šaukštelis | Baltojo vyno actas |
žiupsnelis | Druska |
žiupsnelis | Juodieji malti pipirai |
Gaminimas:
Nulupkite kaliaropes, morkas ir obuolius, išpjaukite obuolių sėklalizdžius. Supjaustykite minkštimą plonais šiaudeliais arba sutarkuokite stambia tarka. Sumaišykite actą ir cukrų, įpilkite aliejaus, druskos ir pipirų. Užpilkite ant daržovių ir išmaišykite.
Nuplėšykite mėtos lapelius. Saulėgrąžas pakepinkite ant keptuvės be aliejaus, kol gražiai pagels. Prieš patiekdami apibarstykite salotas saulėgrąžomis ir mėtų lapeliais.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.