Ingredientai:
2 vnt. | Kiaušiniai |
150 g | Cukrus |
50 ml | Pienas |
250 g | Rikotos sūris |
100 g | Sviestas |
4 šaukštelis | Migdolai (malti) |
300 g | Miltai |
1 šaukštelis | Kepimo milteliai |
100 g | Juodieji serbentai |
1 šaukštelis | Cukraus pudra |
Gaminimas:
Kiaušinius išplakite su cukrumi, pienu, rikota ir kambario temperatūros sviestu. Suberkite maltus migdolus ir miltus bei kepimo miltelius. Išmaišykite iki vientisos masės.
Sudėkite tešlą į kepimo formeles, kad užsipildytų trys ketvirtadaliai aukščio. Ant viršaus įspauskite serbentų.
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 min. iškepusius keksiukus išimkite iš formelių, sudėkite į lėkštę ir apibarstykite cukraus pudra.
Porcijos: 6
Pagaminamas per: 25min.
***