Keptų burokėlių salotos su skumbre ir sūriu

Ingredientai:

120 g Skumbrės šalto rūkymo
1 vnt. Burokėliai
80 g Konservuoti kukurūzai
120 g Vyšniniai pomidorai
60 g Gražgarstės
80 g Lapinės salotos
120 g Gūžinės salotos
80 g Parmezano sūris
1 šaukštas Sojos padažas
1 šaukštelis Balzaminis actas
50 ml Alyvuogių aliejus
25 ml Japoniškas sojos padažas Teryaki

Gaminimas:

Burokėlį iškepkite orkaitėje, atvėsinkite iki kambario temperatūros, supjaustykite kubeliais. Salotas nuplaukite, nusausinkite, pomidorus perpjaukite perpus, kukurūzus supjaustykite riekelėmis.

Dubenyje sumaišykite burokėlio gabalėlius, salotas, žuvį, pomidorus, kukurūzus. Komponentus užpilui suplakite plaktuvu. Užpilkite padažu salotas ir išdėliokite į dubenis, apibarstykite tarkuotu sūriu.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą