Ingredientai:
120 g | Skumbrės šalto rūkymo |
1 vnt. | Burokėliai |
80 g | Konservuoti kukurūzai |
120 g | Vyšniniai pomidorai |
60 g | Gražgarstės |
80 g | Lapinės salotos |
120 g | Gūžinės salotos |
80 g | Parmezano sūris |
1 šaukštas | Sojos padažas |
1 šaukštelis | Balzaminis actas |
50 ml | Alyvuogių aliejus |
25 ml | Japoniškas sojos padažas Teryaki |
Gaminimas:
Burokėlį iškepkite orkaitėje, atvėsinkite iki kambario temperatūros, supjaustykite kubeliais. Salotas nuplaukite, nusausinkite, pomidorus perpjaukite perpus, kukurūzus supjaustykite riekelėmis.
Dubenyje sumaišykite burokėlio gabalėlius, salotas, žuvį, pomidorus, kukurūzus. Komponentus užpilui suplakite plaktuvu. Užpilkite padažu salotas ir išdėliokite į dubenis, apibarstykite tarkuotu sūriu.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.