Kiaulienos šašlykas baltojo vyno marinate

Ingredientai:

1 kg Kiaulienos sprandinė
200 g Morkos
200 g Svogūnai
1 vnt. Salierų stiebai
1 skiltelė Česnakai
1 vnt. Lauro lapai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
150 ml Sausas baltasis vynas

Gaminimas:

Svogūnus, morkas ir salierus supjaustykite skritulėliais, sudėkite į didelį puodą, sudėkite česnako skilteles ir kruopščiai išminkykite rankomis.

Mėsą supjaustykite gabalėliais, sumaišykite su daržovėmis. Sudėkite lauro lapus, įberkite druskos, pipirų, supilkite vyną, gerai išmaišykite rankomis.

Pamarinuokite mėsą mažiausiai valandą, tada kepkite grilyje.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą