
Ingredientai:
200 g | Špinatai |
25 g | Sviestas |
1 vnt. | Svogūnai |
2 skiltelė | Česnakai |
400 ml | Daržovių sultinys |
700 g | Žiediniai kopūstai |
270 ml | Kokosų pienas |
žiupsnelis | Muskato riešutas |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
pagal skonį | Drus |
Gaminimas:
Špinatus nuplikykite verdančiu vandeniu ir gerai nusausinkite. Puode išlydykite sviestą ir jame pakepinkite smulkintus svogūną, česnaką.
Supilkite sultinį, suberkite supjaustytą kopūstą, puodą uždenkite ir palaukite, kol užvirs. Tada dar pavirkite apie 8 minutes, sudėkite špinatus ir dar kelias minutes pavirkite.
Kai sriuba pravės, permalkite ją smulkintuvu. Tada vėl pakaitinkite ant silpnos ugnies, supilkite kokosų pieną, suberkite muskatą ir pipirus.
Porcijos: 6
Pagaminamas per: 0min.
***