![](receptai/images/6ebeba2a85b5eead7cbc0b943deb5aa8.jpg)
Ingredientai:
3 stiklinė | Miltai |
2 vnt. | Kiaušiniai |
100 ml | Vanduo |
pagal skonį | Druska |
300 g | Varškė |
200 g | Lašinukai |
žiupsnelis | Juodieji malti pipirai |
pagal skonį | Druska |
1 vnt. | Svogūnai |
Gaminimas:
Tešlą užminkyti ir palikti 30 min. pabrinkti.
Lašinukus ar šoninę smulkiai kubeliais supjaustome (galima truputį pakepinti su trupučiu smulkinto svogūno, bet tai nebūtina), dedame į varškę, išmaišome.
Darome koldūnus (virtinius) jūsų mėgstama forma.
Koldūnai patiekiami su sviestu, grietine, ar kitu padažu.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.