Ingredientai:
4 vnt. | Lašiša (pjausniai) |
60 ml | Baltas sausas vynas |
4 šaukštas | Dižono garstyčios |
4 šaukštelis | Medus |
sauja | Petražolės |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
Gaminimas:
Lašišos pjausnius pabarstykite druska ir pipirais iš abiejų pusių. Vyną sumaišykite su garstyčiomis ir ištepkite žuvį. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir valandai padėkite į šaldytuvą.
Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Kiekvieną pjausnį suvyniokite į foliją ir dėkite ant kepimo skardos. Kepkite 180 laipsnių 10-15 minučių.
Išimkite iš orkaitės, praplėškite foliją, kiekvieną gabalėlį aptepkite medumi ir dar šaukite į orkaitę kelioms minutėms.
Patiekite pabarstę krapais ar petražolėmis.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 90min.