Ingredientai:
200 g | Lašišos filė |
2 šaukštas | Citrinų sultys |
1 šaukštas | Miltai |
1 skiltelė | Česnakai |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
2 šaukštas | Kokoso drožlės |
1 vnt. | Kiaušiniai |
1 vnt. | Mangai |
2 šaukštelis | Imbieras tarkuotas |
4 šaukštas | Apelsinų sultys |
1 šaukštelis | Tabasko padažas |
1 šaukštelis | Baltojo vyno actas |
1 šaukštelis | Cukrus |
Gaminimas:
Lašišos filė įtrinkite druska, pipirais, apšlakstykite citrinų sultimis, apvoliokite miltuose, po to – kiaušinio plakinyje, kokosų drožlėse ir iškepkite. Laikykite šiltai, kol bus pagamintas padažas.
Mangą nuvalykite, supjaustykite ir su visais padažui skirtais komponentais sutrinkite elektrine trintuve. Tiekite žuvį apipylę padažu.
Porcijos: 1
Pagaminamas per: 20min.