Ingredientai:
250 g | Vištienos krūtinėlių filė |
1 vnt. | Morkos |
250 g | Šparaginės pupelės |
1 vnt. | Saldžiosios raudonosios paprikos |
0,5 vnt. | Mangai |
1 sauja | Kalendros (žalios) |
15 g | Žemės riešutai (sūdyti, susmulkinti) |
1 žiupsnelis | Sezamo sėklos |
pagal skonį | Druska |
1 vnt. | Citrinos |
1 šaukštelis | Medus |
1 šaukštelis | Žuvies padažas |
1 šaukštelis | Aliejus |
Gaminimas:
Išvirkite vištienos filė ir palikite atvėsti sultinyje.
Papriką ir morką supjaustykite šiaudeliais. Pupeles išvirkite, kai pravės, supjaustykite. Daržoves sudėkite į dubenį, taip pat įdėkite supjaustytą mango pusę.
Pasigaminkite užpilą. Nutarkuokite citrinos žievelę, iš citrinos išspauskite sultis, sumaišykite su aliejumi, medumi, žuvies padažu, viską išplakite šakute.
Išimkite vištienos krūtinėlę iš sultinio, supjaustykite šiaudeliais ar kubeliais, sudėkite į daržovių dubenį, apipilkite užpilu, išmaišykite.
Prieš patiekdami apibarstykite riešutais ir sezamo sėklomis.
Porcijos: 2
Pagaminamas per: 0min.