Ingredientai:
70 g | Miltai |
100 ml | Pienas |
60 g | Cukrus |
20 g | Sviestas |
4 vnt. | Obuoliai |
4 vnt. | Kriaušės |
2 vnt. | Kiaušiniai |
1 šaukštelis | Kepimo milteliai |
1/2 pakelis | Vanilinis cukrus |
žiupsnelis | Druska |
2 žiupsnelis | Migdolai (plokštelės) |
1 šaukštelis | Cukraus pudra |
Gaminimas:
Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir žiupsniu druskos.
Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purios, šviesios masės. Supilkite ištirpintą atvėsusį sviestą, išmaišykite. Suberkite miltus, supilkite pieną ir gerai viską išmaišykite iki vientisos masės.
Obuolius ir kriaušes nulupkite ir supjaustykite plonomis riekelėmis. Sudėkite į tešlą ir išmaišykite.
Kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais. Sukrėskite tešlą, paviršių išlyginkite ir apibarstykite migdolų plokštelėmis.
Kepkite 180°C karštumo orkaitėje 35-40 minučių.
Porcijos: 6
Pagaminamas per: 90min.