Ingredientai:
2 vnt. | Bulvės |
1 vnt. | Morkos |
400 g | Konservuotos pupelės |
2 skiltelė | Česnakai |
100 g | Brokoliai |
100 g | Konservuoti žalieji žirneliai |
100 g | Baltagūžiai kopūstai |
sauja | Svogūnų laiškai |
1 l | Pomidorų sultys |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
Gaminimas:
Pomidorų sultis užvirinkite puode kartu su 500 ml vandens. Daržoves nulupkite. Bulves ir morkas supjaustykite kubeliais, česnaką ir svogūnų laiškus susmulkinkite.
Į puodą suberkite bulves, morkas ir svogūnus. Virkite uždengtame puode apie 20 min.
Kopūstus smulkiai supjaustykite. Brokolius supjaustykite nedideliais gabalėliais. Kopūstus, brokolius, žirnelius ir pupeles suberkite į sriubą. Virkite dar 8 min. Nukelkite nuo ugnies, pagardinkite druska ir pipirais.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.