Ingredientai:
500 g | Šaldyta sluoksniuota tešla |
500 g | Fetos sūris |
1 stiklinė | Kietasis sūris sutarkuotas |
1 stiklinė | Pienas |
1 stiklinė | Lydytas sviestas |
5 vnt. | Kiaušiniai |
sauja | Petražolės |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
Gaminimas:
Vidutinio didumo skardą patepkite riebalais, įklokite lakštą sluoksniuotos tešlos, gan gausiai patepkite jį sviestu ir užklokite dar vienu tešlos lakštu.
Iš sutrinto fetos sūrio, smulkiai sutarkuoto kietojo sūrio, pieno, išplaktų kiaušinių ir smulkiai sukapotų petražolių paruoškite įdarą, įberkite druskos ir pipirų.
Įdarą vienodu sluoksniu sudėkite ant tešlos, užklokite nauju tešlos lakštu ir jį gausiai patepkite sviestu. Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 45–55 min.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 70min.