Pyragas su fetos sūriu

Ingredientai:

500 g Šaldyta sluoksniuota tešla
500 g Fetos sūris
1 stiklinė Kietasis sūris sutarkuotas
1 stiklinė Pienas
1 stiklinė Lydytas sviestas
5 vnt. Kiaušiniai
sauja Petražolės
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Vidutinio didumo skardą patepkite riebalais, įklokite lakštą sluoksniuotos tešlos, gan gausiai patepkite jį sviestu ir užklokite dar vienu tešlos lakštu.

Iš sutrinto fetos sūrio, smulkiai sutarkuoto kietojo sūrio, pieno, išplaktų kiaušinių ir smulkiai sukapotų petražolių paruoškite įdarą, įberkite druskos ir pipirų.

Įdarą vienodu sluoksniu sudėkite ant tešlos, užklokite nauju tešlos lakštu ir jį gausiai patepkite sviestu. Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 45–55 min.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 70min.

Parašykite komentarą