Riešutiniai sausainiai su šokolado gabaliukais

Ingredientai:

250 g Žemės riešutai
125 g Sviestas
250 g Cukrus
185 g Miltai
1 šaukštelis Kepimo milteliai
2 šaukštas Šokolado drožlės
90 g Juodasis šokoladas
2 šaukštas Kakava
1 vnt. Kiaušiniai

Gaminimas:

Žemės riešutus nuplaukite, nusausinkite ir apkepinkite keptuvėje be riebalų. Susmulkinkite iki grūdelių.

Kambario temperatūros sviestą iki baltumo ištrinkite su cukrumi ir sudėkite visus likusius produktus. Tešlą išminkykite, kad būtų vientisa ir neliptų prie rankų.

Iš tešlos suformuokite rutuliukus ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, paskui juos suspauskite šakute, kad pasidarytų plokšti blyneliai.

Kepkite 170 laipsnių orkaitėje, kol gražiai pagels. Atsargiai išimkite ir leiskite atvėsti. Tik iškepę sausainukai bus minkšti, o atvėsę – kieti.

Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.

***

Buhalterinės paslaugos

Parašykite komentarą