Ingredientai:
800 g | Jautienos išpjova |
500 g | Vyšniniai pomidoriukai |
300 g | Lapinės salotos |
30 ml | Citrinų sultys |
sauja | Petražolės |
2 šaukštas | Alyvuogių aliejus |
2 skiltelė | Česnakai |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
Gaminimas:
Mėsą įtrinkite druska, pipirais ir alyvuogių aliejumi. Susukite į plėvelę ir valandai palikite marinuotis.
Pomidorus perpjaukite perpus. Iškepkite mėsą ant grotelių (vidutiniškai), išimkite į lėkštę ir palikite 3 min. Paskui supjaustykite plonyčiais griežinėliais, sumaišykite su pomidorais, sudėkite į lėkštę su lapinėmis salotomis, įdėkite susmulkintą česnaką, petražoles, apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Patiekite, kol mėsa dar šilta.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 90min.