Salotos su jautiena

Ingredientai:

800 g Jautienos išpjova
500 g Vyšniniai pomidoriukai
300 g Lapinės salotos
30 ml Citrinų sultys
sauja Petražolės
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
2 skiltelė Česnakai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Mėsą įtrinkite druska, pipirais ir alyvuogių aliejumi. Susukite į plėvelę ir valandai palikite marinuotis.

Pomidorus perpjaukite perpus. Iškepkite mėsą ant grotelių (vidutiniškai), išimkite į lėkštę ir palikite 3 min. Paskui supjaustykite plonyčiais griežinėliais, sumaišykite su pomidorais, sudėkite į lėkštę su lapinėmis salotomis, įdėkite susmulkintą česnaką, petražoles, apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Patiekite, kol mėsa dar šilta.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 90min.

Parašykite komentarą