Sausainiai iš marcipaninės tešlos

Ingredientai:

75 g Migdolai
2 vnt. Kiaušiniai
250 g Marcipaninė tešla
60 g Cukraus pudra
30 g Miltai
1 šaukštelis Grietinėlė

Gaminimas:

Migdolus nuvalykite ir padalykite per pusę. Išplakite kiaušinį, paskui sudėkite marcipaninę tešlą, cukraus pudrą, miltus ir kiaušinio baltymą. Viską gerai išsukite, kol tešla taps vienalytė.

Iš paruoštos masės padarykite apie 30 kūgio formos sausainukų ir sudėkite juos į kepimo popieriumi išklotą skardą. Grietinėlę sumaišykite su kiaušinio tryniu ir aptepkite kiekvieną kūgelį.

Prie kiekvieno sausainio prilipdykite po keletą migdolų puselių. Kepkite 150 °C temperatūros orkaitėje apie 18–20 min.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 50min.

***
Sandeliukai

Parašykite komentarą