Ingredientai:
2 vnt. | Silkių filė |
3 vnt. | Salierų stiebai |
1 vnt. | Obuoliai |
1 vnt. | Greipfrutai |
4 vnt. | Salotos lapai |
50 g | Parmezano sūris |
1 šaukštelis | Garstyčios |
1 skiltelė | Česnakai |
2 šaukštas | Grietinė |
2 šaukštas | Citrinų sultys |
Gaminimas:
Silkės filė, sūrį ir obuolius supjaustyti mažais kubeliais, saliero stiebelį – griežinėliais.
Paruošti užpilą salotoms. Česnaką nulupti ir išspausti, sumaišyti su grietine, garstyčiomis ir citrinos sultimis.
Salotinės dugną iškloti salotų lapais. Greipfrutą nulupti, išimti minkštimą (be odelių), supjaustyti. Sumaišyti su silke, obuoliais, sūriu ir salierais. Dėti ant salotų lapų ir užpilti paruoštu padažu.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 15min.