
Ingredientai:
300 g | Pievagrybiai |
300 g | Špinatai |
1 vnt. | Saldžiosios paprikos |
2 vnt. | Porai (tik baltoji dalis) |
gabaliukas | Imbieras |
1 skiltelė | Česnakai |
2 šaukštas | Aliejus |
5 šaukštas | Daržovių sultinys |
2 šaukštas | Obuolių actas |
2 šaukštas | Sojos padažas |
1 šaukštas | Sezamų aliejus |
0,5 šaukštelis | Cukrus |
žiupsnelis | Kajeno pipirai |
Gaminimas:
Grybus nuvalykite. Porus nuplaukite, supjaustykite žiedais. Papriką supjaustykite šiaudeliais. Aliejų 30 sekundžių pakaitinkite, suberkite porus, smulkintą imbierą ir česnaką. Suberkite paprikų šiaudelius, po 3 min. – grybus. Maišydami kepkite 3 – 4 min., paskui sudėkite keptuvės turinį į lėkštę, uždenkite.
Į aliejų keptuvėje sudėkite visus komponentus padažui. Kai tik užvirs, suberkite špinatus, išmaišykite ir nukelkite nuo viryklės. Špinatus išdėliokite į lėkštes, ant viršaus uždėkite salotų.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 20min.