Ingredientai:
4 riekelė | Panini duona |
5 šaukštas | Sviestas |
4 vnt. | Krevetės didelės nevirtos |
2 šaukštas | Alyvuogių aliejus |
1 vnt. | Čili pipirai |
1 skiltelė | Česnakai |
1 šaukštas | Kedro riešutai |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
1 vnt. | Citrinos |
sauja | Bazilikai švieži |
60 g | Parmezano sūris |
1 sauja | Kedro riešutai |
1 skiltelė | Česnakai |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
pagal skonį | Druska |
5 šaukštas | Alyvuogių aliejus |
Gaminimas:
Pesto skirtus ingredientus sudėti į smulkintuvą ir sumalti.
Panini riekeles patepti sviestu ir apskrudinti orkaitėje.
Sausoje keptuvėje trumpai pakepinti šaukštą kedro riešutų.
Išėmus riešutus, keptuvėje įkaitinti 2 šaukštus sviesto ir truputį aliejaus, įmesti česnako skiltelę ir čili pipiriuko griežinėlių. Sudėti nuplautas ir nuvalytas krevetes. Kepti jas po 1-1,5 min iš kiekvienos pusės.
Ant duonos dėti pesto, krevetes. Pabarstyti keliais riešutais ir apškakstyti citrinos sultimis.
Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.