Ingredientai:
600 g | Vištienos filė |
400 g | Konservuoti ananasai |
300 g | Fermentinis sūris |
500 g | Pievagrybiai |
5 vnt. | Kiaušiniai |
1 vnt. | Svogūnai |
3 skiltelė | Česnakai |
pagal skonį | Majonezas |
1 indelis | Konservuoti kukurūzai |
100 g | Alyvuogės be kauliukų |
1/2 vnt. | Pomidorai |
50 g | Bulvių traškučiai |
3 šaukštas | Konservuoti kukurūzai |
Gaminimas:
Vištienos krūtinėlę išvirti arba iškepti ir supjaustyti kubeliais. Susmulkinkite pievagrybius ir svogūną. Viską apkepti.
Sūrį sutarkuokite burokine tarka. Kiaušinius išvirti ir supjaustykite kubeliais arba sutarkuoti burokine tarka. Ananasus supjaustykite smulkiai. Česnaką sukapokite smulkiai ir įdėkite į salotas.
Viską išmaišykite su majonezu.
Papuošimui pasilikite kukurūzų. Taip pat reikės alyvuogių, pusės pomidoro, bulvių traškučių. Iš turimų produktų sudėliojau saulėgrąžą.
Porcijos: 10
Pagaminamas per: 30min.