Topinambų mišrainė

Ingredientai:

400 g Topinambai
200 g Burokėliai
200 g Agurkai
200 g Morkos
100 g Kopūstai
pagal skonį Aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Cukrus

Gaminimas:

Topinambus, burokėlius ir morkas išverdame, nulupame, supjaustome šiaudeliais. Įdedame raugintų kopūstų, susmulkintų agurkų ir svogūno galvutę.

Viską sumaišome ir ir užpilame aliejumi arba majonezu. Viską sudedame į salotinę, papuošiame burokėlių ir morkų gabalėliais, pabarstome smulkintais svogūnų laiškais ir krapais.

Tokią mišrainę galima pagaminti ir naudojant šviežius (nevirtus) topinambus.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 60min.

Parašykite komentarą