Ingredientai:
1 vnt. | Višta |
1 vnt. | Morkos |
1 stiklinė | Grietinėlė |
3 šaukštas | Malti džiūvėsėliai |
4 vnt. | Kardamono grūdeliai |
2 žiupsnelis | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
žiupsnelis | Petražolės |
Gaminimas:
Vištą išdarinėkite ir supjaustykite gabalais, o morką – griežinėliais.
Vištieną kartu su morka dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir apvirkite 15 min. Paskui dėkite į keptuvą, užpilkite grietinėle, suberkite prieskonius ir uždengus troškinkite 30 min. Baigiant troškinti, suberkite džiūvėsėlius ir susmulkintas petražoles.
Patiekite su virtais ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 60min.