Uogų pudingas su baziliku

Ingredientai:

150 g Įvairios uogos
2 šaukštas Cukrus
150 g Įvairios uogos
sauja Braškės
3 šaukštas Cukrus
žiupsnelis Bazilikai
1 šaukštelis Aliejus
12 riekelě Balta duona
sauja Braškės
sauja Gervuogės
sauja Raudonieji serbentai
žiupsnelis Bazilikai
šaukštas Cukraus pudra

Gaminimas:

Paruoškite padažą: uogas ir cukrų sudėkite į smulkintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės. Perkoškite per sietelį.

Pagaminkite pudingą: uogas ir braškes sudėkite į dubenį ir pabarstykite cukrumi (pagal skonį). Įmaišykite baziliką. Patepkite aliejumi ir plėvele išklokite 4 pudingų formeles.

Iš duonos riekių išpjaukite keturis formelių dugno dydžio apskritimus ir papildomų stačiakampių formelių sienelėms padengti. Vieną pusę pamirkykite į padažą ir sudėkite į formeles (padažu į dugną ir sieneles).

Į vidų dėkite uogų ir braškių mišinio, paspauskite, apdenkite duonos riekele. Prieš patiekdami palaikykite šaldytuve bent 30 min.

Atsargiai išverskite pudingus į lėkštes, pašlakstykite padažu, papuoškite uogomis ir baziliko lapeliu, pabarstykite cukraus pudra ir patiekite.

Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą