Ingredientai:
1 vnt. | Kiaušiniai |
1 vnt. | Cukrus |
250 g | Varškė |
250 g | Miltai |
1 šaukštelis | Kepimo milteliai |
žiupsnelis | Druska |
600 ml | Aliejus |
1 šaukštas | Cukraus pudra |
1 vnt. | Obuoliai |
1 šaukštas | Cukrus |
Gaminimas:
Kiaušinį išsukite su cukrumi, sudėkite pertrintą varškę, įberkite truputį druskos, kepimo miltelius, miltus. Išminkykite tešlą, iškočiokite nedidelius blynelius. Ant jų dėkite sutarkuoto ir su cukrumi sumaišyto obuolio.
Blynelių kraštus suklijuokite, suformuokite spurgeles ir virkite jas aliejuje. Patiekdami pabarstykite miltiniu cukrumi.
Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.